Η Καβάλα δεν κατάφερε να πάρει το μεγάλο διπλό στην Καλλιθέα απέναντι στον Ίκαρο με τον Άγγελο Κορωνιό να τονίζει πως οι γηπεδούχοι νίκησαν δίκαια. Ο Έλληνας προπονητής υπογράμμισε επίσης πως οι παίκτες του δεν είχαν συγκέντρωση στην άμυνα σε κρίσιμα σημαία του αγώνα, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Ίκαρο.

Αναλυτικά ο Άγγελος Κορωνιός τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: “Ο Ίκαρος νίκησε δίκαια, καθώς εμείς δεν καταφέραμε να παίξουμε άμυνα σε σημαντικές στιγμές του αγώνα. Δεχθήκαμε στην τελευταία περίοδο ένα καλάθι από τον Σίμτσακ, ακόμα ένα γκολ φάουλ από τον Αγαδάκο, σε σημεία που δεν είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα. Στις δύο πρώτες περιόδους ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και είχαμε τον έλεγχο, αλλά από κει και πέρα δεν δείξαμε ανάλογο πρόσωπο. Βέβαια στην τελευταία καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Ίκαρο για τη δίκαιη νίκη του”.

Από την πλευρά του ο Χριστόφορος Στεφανίδης δήλωσε: “Ήρθαμε να παίξουμε ένα δύσκολό ματς απέναντι σε μια ομάδα με αγωνιστική άνοδο και καλό ρυθμό επιθετικά. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε το σκορ και θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό το πετύχαμε, αλλά μας στοίχησε η ελλιπής προετοιμασία λόγω των τραυματιών που είχαμε. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και υπάρχει ένα πρέπει για μας. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς με τον ΚΑΟΔ στην έδρα μας”.