Η νίκη στο ντέρμπι παραμονής απέναντι στον Πανελευσινιακό δεν θα μπορούσε παρά να αφήσει απολύτως ικανοποιημένο τον Άγγελο Κορωνιό. Ο προπονητής της Καβάλας με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση τόνισε, πάντως, πως η ομάδα του δεν έχει πολυτέλεια για πανηγυρισμούς.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κατάφεραν να πάρουν ένα σημαντικό παιχνίδι. Αυτή η εβδομάδα κύλησε με πάρα πολύ άγχος και φάνηκε αυτό στο παιχνίδι. Οταν έχεις 18 λάθη και δέχεσαι τόσους πολλούς πόντους, είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις. Παρ’ όλα αυτά, στο τέλος ο Αρμπετ έκανε ένα πολύ μεγάλο σουτ και πήραμε τη νίκη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για πανηγυρισμούς, γιατί την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των “Αργοναυτών”, ενώ ο άνθρωπος που τους έδωσε τη νίκη, Γκρέγκορ Άρμπετ, πρόσθεσε:

“Είχαμε πολύ άγχος σε όλο το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα, αλλά στο β’ κάναμε πολλά λάθη και η άμυνα μας, ειδικά στην τρίτη περίοδο, “χάθηκε”, με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Στο τέλος όμως, καταφέραμε και πήραμε το παιχνίδι στο σουτ. Εκείνη τη στιγμή δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς τίποτα. Απλώς σουτάρεις”.