Στην ένεση… ψυχολογίας που έκανε η εκτός έδρας νίκη επί του ΚΑΟΔ αναφέρθηκαν οι Άγγελος Κορωνιός και Χριστόφορος Στεφανίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. “Είναι μεγάλη νίκη, γιατί ήρθε έπειτα από επτά ήττες. Οπως ήταν φυσικό, η ψυχολογία δεν ήταν η καλύτερη. Στις τέσσερις ημέρες απ’ όταν ανέλαβα ήθελα να ανεβάσω τη ψυχολογία της ομάδας και να βελτιώσω κάποια πράγματα στην άμυνα” δήλωσε αρχικά ο προπονητής των ”Αργοναυτών” για να συνεχίσει λέγοντας: 

“Αν το κάναμε αυτό, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το κάναμε και τα καταφέραμε. Ξεκινήσαμε δυνατά, πιέσαμε και εκπλήξαμε τον ΚΑΟΔ με την άμυνα μας, ψηλά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο ΚΑΟΔ το “διάβασε”, αντέδρασε και πήρε το προβάδισμα. Στο τρίτο είχαμε πάλι κακές επιλογές και χαμένα ριμπάουντ και στην τέταρτη περίοδο είχαμε τη συγκέντρωση, βάλαμε δυο κρίσιμα σουτ και νικήσαμε. Ετσι όπως εξελίχθηκε το ματς, πιστεύω ήταν δίκαιη η νίκη μας. Θα δουλέψουμε σκληρά με το κεφάλι κάτω, για να σώσουμε την ομάδα“.

Ο αρχηγός της ομάδας Χριστόφορος Στεφανίδης τόνισε: “Είναι μεγάλη νίκη για εμάς και για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και υπό τη βαθμολογική έννοια, μέσα σε δύσκολη έδρα. Είχαμε πολύ μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και διάθεση στην άμυνα, απέναντι σε ομάδα που είναι πολύ καλή, κυρίως επιθετικά. Το παιχνίδι κρίθηκε στο σημείο που το “γυρίσαμε” από το -7 και δη μετά το 67-63, που ευστοχήσαμε σε δυο μεγάλα σουτ. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το αποτέλεσμα, γιατί δεν είναι παρά η πρώτη μας νίκη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Για να μας δώσει κέρδος αυτή η νίκη, πρέπει να νικήσουμε την άλλη εβδομάδα το Περιστέρι“.