Η Καβάλα είναι από τις ομάδες που παλεύουν ακόμα για την παραμονή τους στην Basket League ΟΠΑΠ και τις επόμενες αγωνιστικές αναμένεται να κριθούν πολλά σχετικά με την επίτευξη ή όχι των του στόχου που έχει θέσει. Το συγκρότημα του Άγγελου Κορωνιού ετοιμάζεται για μία σειρά αγώνων που θα καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό την πορεία της ομάδας.

Αρχικά η Καβάλα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής τον Ίκαρο που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο κλειστό της Καλλιθέας. Κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως να είναι μία ευκαιρία για την ομάδα του Άγγελου Κορωνιού, ώστε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως οι γηπεδούχοι δεν έχουν συνηθίσει ακόμα το συγκεκριμένο… παρκέ. Ο Ίκαρος μπορεί να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία, ωστόσο δεν έχει δείξει φέτος σταθερότητα, ενώ η απομάκρυνση του Πάντιτς (χωρίς να γνωρίζουμε αν θα αποδώσει το ίδιο και ο Αλάμπι), σίγουρα αποδυναμώνει τον σύλλογο.

Από κει και πέρα, μετά τον Ίκαρο Καλλιθέας ακολουθούν δύο παιχνίδια με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με την Καβάλα. Το συγκρότημα του Άγγελου Κορωνιού, θα αντιμετωπίσει τους ΚΑΟΔ (μέσα) και Περιστέρι (έξω), σε δύο αγώνες που σίγουρα θα κρίνουν πολλά. Οι παίκτες της Καβάλας προετοιμάζονται για αυτήν τη σειρά αγώνων και ο Έλληνας τεχνικός, περιμένει από αυτούς να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας, και την τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.