Η Καβάλα προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου (12/01), απέναντι στον Άρη θέλοντας να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Η διοίκηση του συλλόγου, επιθυμεί για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι τον κόσμο κοντά στην ομάδα και γι’ αυτό τον λόγο, εξέδωσε ανακοίνωση – κάλεσμα προς τον κόσμο, ώστε να δώσει βροντερό παρών στο συγκεκριμένο ματς…

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
“Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας συνεχίζει την προσπάθεια της για την παραμονή της στη Basketleague και καλεί όλους τους φιλάθλους της να γίνουν και πάλι ο “6ος παίκτης” της αγαπημένης μας Ομάδας, δίνοντας το βροντερό “παρών” τους στο ΔΑΚ, “Αλεξάνδρα Δήμογλου” της Καλαμίτσας, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, στις 17:00’, για τον αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης.
 
Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 10 ευρώ για τις θέσεις Power & Blue και 15 ευρώ για τις θέσεις White & Gold. Μαθητικά και Φοιτητικά εισιτήρια 5 ευρώ. Παιδιά ηλικίας μέχρι 10 ετών συνοδευόμενα από γονείς δωρεάν.

“Διαρκείας β’ γύρου”

Επίσης, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα διατίθενται “κάρτες διαρκείας β’ γύρου” με τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές στις αντίστοιχες θέσεις : Power 40 ευρώ, Blue 50 ευρώ, White 90 ευρώ και Gold 150 ευρώ. Με την αγορά μιας κάρτας διαρκείας για το β’ γύρο, δίνεται δωρεάν, ως bonus, το εισιτήριο του αγώνα με τον Άρη.
● Για κρατήσεις όλων των εισιτηρίων στα γραφεία της Ομάδας στο 2510- 232422″.