Η Καβάλα είχε μία πολύ καλή ευκαιρία να νικήσει εκτός έδρας τον Ηλυσιακό και να πάρει μία βαθμολογική… ανάσα, αλλά αυτή η ευκαιρία χάθηκε (για διάφορους λόγους) και στον σύλλογο δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο, από το να σκεφτούν τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό.

Το συγκρότημα του Άγγελου Κορωνιού, παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερο, μετά τις αλλαγές που έκανε στο ρόστερ του και στα Ιλίσια βρέθηκε πολύ κοντά στο μεγάλο διπλό. Μάλιστα, στην Καβάλα θεωρούν πως έγιναν και κάποια διαιτητικά λάθη που βοήθησαν τους γηπεδούχους να φτάσουν στη νίκη, ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν πλέον και έχουν αρχίσει να σκέφτονται μόνο το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.

Το πρόγραμμα για τους καβαλιώτες είναι σχετικά βατό στα επόμενα παιχνίδια, καθώς αντιμετωπίζει τους Πανελευσινιακό (εντός), Πανιώνιο (εκτός) και Απόλλων Πατρών (εντός), αλλά ο Κορωνιός έχει στο μυαλό του μόνο το πρώτο ματς και θέλει και οι παίκτες του να συγκεντρωθούν σε αυτό. Αυτό που θέλει ο Έλληνας τεχνικός είναι η ομάδα του να συνεχίσει να παρουσιάζεται βελτιωμένη, καθώς το λογικό είναι να έρθουν και τα αποτελέσματα στη συνέχεια.