Ο Άγγελος Κορωνιός παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Πανιωνίου και τα… λάθη που στοίχισαν στην ομάδα του τη νίκη. “Είχα πει στους παίκτες μου ότι πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας αν θέλουμε να κλέψουμε το ματς. Είχαμε συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο όπου παρά τα λάθη μας είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Όμως το τρίτο δεκάλεπτο για μία ακόμη φορά στη φετινή σεζόν ήταν καταστροφικό. Δεν είχαμε συγκέντρωση, κάναμε παιδαριώδη λάθη, μας πήραν 13 επιθετικά ριμπάουντ και ήταν σαν να μη μπήκαμε καν στο γήπεδο” είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

“Ξεχνάμε αμέσως αυτό το ματς και σκεφτόμαστε τον Απόλλωνα την επόμενη αγωνιστική, έναν ακόμη τελικό για εμάς. Ευχαριστώ τον κόσμο του Πανιωνίου που για μία ακόμη φορά μου επιφύλαξε θερμή υποδοχή. Έπαιξα μόλις ένα χρόνο στην ομάδα αυτή αλλά είναι σαν να έχω παίξει είκοσι”.
 
Ο Χριστόφορος Στεφανίδης είπε: “Είχαμε καλή εικόνα για δύο δεκάλεπτα με τις διαφορετικές άμυνες που χρησιμοποιήσαμε αλλά στην τρίτη περίοδο παίξαμε πολύ άσχημα. Χάσαμε τα ριμπάουντ, δεχθήκαμε πολλά τρίποντα και ο αγώνας έγινε εύκολος για τον Πανιώνιο.

Πλέον κοιτάμε μόνο τον αγώνα με τον Απόλλωνα, έναν ακόμη τελικό για εμάς στο γήπεδό μας, αγώνα τον οποίο ελπίζω να διαχειριστούμε καλύτερα το άγχος και την πίεση που είχαμε στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό“.