Ένα ακόμα (από τα πολλά) ντέρμπι παραμονής στην Basket League ΟΠΑΠ δίνει αύριο το απόγευμα (23/06, 16:00) απέναντι στον “ανεβασμένο” ΚΑΟΔ. Οι “Αργοναύτες” δεν έχουν περιθώρια για εντός έδρας απώλειες απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Ο Άγγελος Κορωνιός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό ντέρμπι σωτηρίας τονίζοντας πως “γνωρίζουμε τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα. Ο ΚΑΟΔ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Για μας όμως υπάρχει στο μυαλό μας μόνο ένα αποτέλεσμα. Η νίκη. Ειδικά σ’ αυτό το παιχνίδι θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και πιστεύω θα είναι ο 6ος παίκτης μας”.

Ενώ, ο αρχηγός της Καβάλας, Χριστόφορος Στεφανίδης, πρόσθεσε με τη σειρά του: “Παίζουμε ακόμη έναν τελικό στην Καλαμίτσα, όπως άλλωστε είναι όλα τα παιχνίδια του β’ γύρου στην έδρα μας. Πρόκειται για ένα γειτονικό ντέρμπι που έχει και ένα άλλο χαρακτήρα. Όλοι οι παίκτες έχουν καταλάβει τι σημαίνει αυτός ο αγώνας για εμάς.

Η νίκη είναι μονόδρομος και θα πρέπει για να φτάσουμε εκεί, να μπορέσουμε να διαχειριστούμε το άγχος σωστά, όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια (με Ελευσίνα και Απόλλωνα Πατρών), παραμερίζοντας όλα τα “πρέπει” αυτού του αγώνα. Θα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας και το ξέρουμε και αυτό μας δίνει άλλη αυτοπεποίθηση, γιατί μας ωθούν στη νίκη”.