Η Καβάλα υποδέχεται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ τον Απόλλωνα Πατρών, με τον Άγγελο Κορωνιό να τονίζει πως η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μονόδρομος. Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα και υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι ήρεμοι και συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά ο Άγγελος Κορωνιός τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το συγκεκριμένο παιχνίδι: “Το Σάββατο έχουμε στο γήπεδο μας ακόμη έναν τελικό. Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας Πατρών. Η νίκη είναι μονόδρομος για μας, όμως για να μπορέσουμε να την κατακτήσουμε θα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι σε όλα όσα έχουμε δουλέψει για το παιχνίδι αυτό και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που πάντα ομολογουμένως βρίσκεται στο πλευρό μας, πιστεύω πως θα το πετύχουμε”.

Από την πλευρά του ο Νεμάνια Μίτροβιτς υπογράμμισε: “Θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Για μας υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη! Δουλέψαμε σκληρά γι’ αυτό το ματς όλη η ομάδα. Είμαστε μία νέα ομάδα που με νέους παίκτες και χρειαζόμαστε χρόνο, που όμως λόγω των συνθηκών δε μπορούμε να τον έχουμε. Μαζί με τον υπέροχο κόσμο μας νομίζω ότι μπορούμε να φτάσουμε σε μία πολύ σημαντική νίκη για το μέλλον μας”.