Στο τελευταίο της παιχνίδι στη Basket League ΟΠΑΠ, η Καβάλα θα υποδεχτεί το Ρέθυμνο με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να τονίζει πως αυτό θα είναι το αποχαιρετιστήριο ματς στην Α1 για την ομάδα του. Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τον κόσμο να δώσει το παρών και να στηρίξει τον κ. Παπακωνσταντίνου, προκειμένου η ομάδα της Καβάλας να επιστρέψει και πάλι στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Aλεξανδρής τόνισε για το συγκεκριμένο ματς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Για εμάς αυτό το παιχνίδι θα είναι αποχαιρετιστήριο στην Α1 και σίγουρα θα θέλουμε να το ζήσουμε μαζί με τον κόσμο μας, που όλη τη χρονιά ήταν στο πλευρό μας. Στην πόλη η φλόγα για το μπάσκετ δεν έχει χαθεί και πιστεύω πως εφόσον όλοι σταθούν στο πλευρό του κ. Παπακωνσταντίνου, η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στη Basketleague. Τους περιμένουμε στην Καλαμίτσα να χαρούμε το παιχνίδι”.

Από την πλευρά του ο Χριστόφορος Στεφανίδης, είπε: “Σίγουρα περιμέναμε πως σε αυτό το παιχνίδι θα παίζαμε την παραμονή μας και δε θα είχε αποχαιρετιστήριο χαρακτήρα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και αυτό μας λυπεί αφάνταστα. Σε αυτό το ματς θέλουμε να τελειώσουμε με νίκη και να πούμε ένα “ευχαριστώ” στον κόσμο”.