Η Καβάλα προετοιμάζεται για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ στο κλειστό της Καλαμίτσας και η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση κάλεσμα προς τον κόσμο, ώστε να δώσει το παρών και να βοηθήσει τους παίκτες να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Το συγκρότημα του Άγγελου Κορωνιου περιμένει ένα γεμάτο γήπεδο, καθώς η κρισιμότητα του αγώνα είναι πολύ μεγάλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…
“Η αγαπημένη μας ομάδα το Σάββατο 23/03/2013 και ώρα 16.00΄στο ΔΑΚ “Αλεξάνδρα Δήμογλου” στην Καλαμίτσα, θα αγωνιστεί στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basketleague, κόντρα στην ομάδα του Κ.Α.Ο.Δράμας.

Η προσπάθεια για της παραμονή μας συνεχίζεται και η Ομάδα σας χρειάζεται τώρα, όσο ποτέ άλλοτε. Το Σάββατο πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, μία Ομάδα, μία φωνή και πάντα κόσμια και μέσα στα αθλητικά πλαίσια. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε την Ομάδα “για πάντα στην Α1”. Είστε ο “6ος παίκτης” μας και σας περιμένουμε…

Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Κ.Α.Ο.Δράμας θα είναι 10 ευρώ (γενική είσοδος). Για τους μαθητές και σπουδαστές η είσοδος θα κοστίζει 5 ευρώ με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας.

Δωρεάν θα είναι η είσοδος για τα παιδιά των Ακαδημιών της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας καθώς και για τα παιδιά έως 10 ετών, που συνοδεύονται από γονείς, καθώς και για τους άνεργους, με επίδειξη της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ και της Αστυνομικής τους Ταυτότητας και ενώ πρώτα έχουν δηλώσει την πρόθεση και το όνομα τους στα γραφεία της ΚΑΕ(τηλ. 2510-232422) μέχρι την Παρασκευή 22/3/2012, στις 12:00 το μεσημέρι”.