Ο Δημήτρης Γαλάνης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καβάλας εδώ και λίγες ώρες, με το πέρασμά του από τον πάγκο των “κυανόλευκων” να αποδεικνύεται βραχύβιο. Ο πρώην, πλέον, τεχνικός της Καβάλας με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον πρόεδρος της ομάδας, αλλά και όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του, ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδια που έκανε όταν ανέλαβε τις τύχες της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Ευχαριστώ την Καβάλα, τον Πρόεδρο, τους συνεργάτες μου τους παίκτες και το κόσμο. Ότι η ποιότητα της δουλειάς και της κουλτούρας στο ελληνικό basketball μας πάσχει, είναι ολοφάνερο. Καθένας μπορεί να κάνει κρίσεις. Όμως, μία επαγγελματική ομάδα πρέπει να λειτουργεί μεθοδικά, συνειδητά και με σαφή κατεύθυνση.

Στο μικρό διάστημα που ήμουν στην ομάδα εγγράφως κατέθεσα τις 3 αδυναμίες της ομάδος: conditioning και αλλαγή προπόνησης, ενίσχυση rooster, στεγανά ομάδας συν ήμουν αντίθετος στη Βαλκανική λίγκα.

Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της, γιατί ο Πρόεδρος αγαπά τη Πόλη και γιατί αντιπροσωπεύει το basketball της επαρχίας. Όσοι ποτέ δεν διακινδύνεψαν τίποτα είναι κατάλληλοι να μηχανεύονται τη φθορά των άλλων.

Με τιμή,
Δημήτρης Γαλάνης