Η Καβάλα δοκιμάζεται στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να κάνει λόγο για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά θα κάνει τα πάντα για να τελειώσει αξιοπρεπώς το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με τον Άρη: “Εμείς ξέρουμε ότι μετά την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου είμαστε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Ο Άρης είναι μία ομάδα με τεράστια ιστορία και πολύ βαριά φανέλα. Τη σεβόμαστε, όμως εμείς έχουμε χρέος να τελειώσουμε το πρωτάθλημα αξιοπρεπώς, όπως επιτάσσει η δική μας ιστορία στην Α1, όσο μικρότερη κι αν είναι. Έχουμε προβλήματα απουσιών, όμως θα δώσουμε ευκαιρίες σε πολλά παιδιά”.

Από την πλευρά του ο Κίερον Ατσάρα, τόνισε: “Η ήττα από τον Κολοσσό μας έφερε σε δεινή θέση. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να παλεύουμε σκληρά στο γήπεδο και να ελπίζουμε. Αυτό θα κάνουμε και με τον Άρη, που είναι μία μεγάλη ιστορική ομάδα”.