Η Καβάλα προετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό με τον Άγγελο Κορωνιό να γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Καβάλας θέλει οι παίκτες του να αγωνιστούν χωρίς άγχος, καθώς στόχος είναι η βελτίωση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν και προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά ο Άγγελος Κορωνιός τόνισε με δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ: “Είναι ένα παιχνίδι σίγουρα χωρίς άγχος. Ο στόχος μας είναι κάθε παιχνίδι να το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά, με σκοπό να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε, το σεβόμαστε, όμως παράλληλα τέτοια παιχνίδια αποτελούν κίνητρο και για όλους να παίξουν καλύτερα. Εμείς έχουμε και πάλι προβλήματα τραυματισμών και ελπίζουμε τα νέα παιδιά που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, να υπερβάλλουν εαυτούς”.

Από την πλευρά του ο Στιβ Πάνος, είπε: “Όταν παίζεις με τον πρωταθλητή Ευρώπης αν μη τι άλλο έχεις ένα σεβασμό για τον αντίπαλο σου και ειδικά όταν αυτός λέγεται Ολυμπιακός. Στο μπάσκετ όμως ο νικητής βγαίνει στο γήπεδο και όσες ελπίδες δημιουργήσουμε στο παιχνίδι από τη δική μας προσπάθεια, θέλουμε να τις διεκδικήσουμε. Aπό αυτά τα παιχνίδια μόνο κερδίζεις. Ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να χαρεί μπάσκετ”.