Του Φώτη Δουκάκη
22/09/2011 (13:54)

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Καβάλα, η επίσημη παρουσίαση της ομάδας για τη νέα σεζόν θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚΑλεξάνδρα Δήμογλου” στην Καλαμίτσα, έτσι ώστε να έχει ο κόσμος την ευκαιρία να παρακολουθήσει… εν δράσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αφού στη συνέχεια θα ακολουθήσει φιλικό με τους Ίκαρους Σερρών.

Για την επίσημη παρουσίαση μίλησε ο τιμ μάνατζερ της Καβάλας Νίκος Πενταζίδης, ο οποίος τόνισε: “Σκεφτήκαμε φέτος να κάνουμε την παρουσίαση στο γήπεδο και όχι σε ξενοδοχείο για να έχει ο κόσμος την δυνατότητα να δεί απο κοντά τη νέα ομάδα που έχουμε ετοιμάσει. Δουλεύουμε καθημερινά με σκοπό τη δημιουργία μιας νεανικής μαχητικής και πολλά υποσχόμενης ομάδας.

Με τη βοήθεια του κόσμου μας θα έχουμε μια καλή χρονιά και τους καλούμε το Σάββατο να ζεστάνουν τους νέους παίκτες και να αγκαλιάσουν την προσπάθεια μας”.

Το πρόγραμμα της παρουσίασης θα έχει ως εξής: Στις 17:45 θα πραγματοποιηθεί φιλικό των παλαιμάχων της Καβάλας, ενώ στις 18:30 θα ξεκινήσει η προθέρμανση των γηπεδούχων. Στις 19:00 θα ξεκινήσει η παρουσίαση των παικτών και αμέσως μετά θα διεξαχθεί το φιλικό με τους Ικάρους. Η είσοδος γα όλους τους φιλάθλους είναι δωρεάν.