Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες στη Βαλκανική Λίγκα, η Καβάλα θα ψάξει την πρώτη της επιτυχία στο πρωτάθλημα, φιλοξενώντας τον Πανιώνιο. Ο προπονητής των γηπεδούχων Κρις Χουγκάζ, τόνισε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, πως περιμένει από τους παίκτες του κατάθεση ψυχής, προκειμένου να φτάσουν πιο κοντά στη νίκη:

“Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ δύσκολο, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, καθώς και ελλείψεων, όμως αυτό δε σημαίνει πως δε θα παλέψουμε για να το κερδίσουμε. Περιμένω από τους παίκτες μου κατάθεση ψυχής και πιστεύω πως και με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα καταφέρουμε να ήμαστε ανταγωνιστικοί”.

Ο Νεμάνια Μίτροβιτς δήλωσε: “Μετά τις δύο ήττες που είχαμε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Η νίκη μας στη Βαλκανική Λίγκα, μας έδωσε ώθηση και τη ψυχολογία που θέλαμε, γιατί να μη ξεχνάμε πως ήμαστε νέα ομάδα και χρειαζόμαστε νίκες. Μακάρι να έρθει και ο κόσμος μας να μας βοηθήσει σ’ αυτό το κρίσιμο παιχνίδι”.