Ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της ομάδας εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Καβάλας, ώστε να τους ευχαριστήσει για τη στήριξή τους, παρά το πολύ άσχημο αγωνιστικό ξεκίνημα (η πρώτη νίκη της ομάδας ήρθε μόλις χθες, επί του ΚΑΟΔ, σε αγώνα της 8ης αγωνιστικής).

Αναλυτικά:
“Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αισθάνεται βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσει με κάθε ειλικρίνεια όλους εσάς, που παρά το αρνητικό σερί των επτά πρώτων αγωνιστικών, βρεθήκατε κοντά στην τιτάνια προσπάθεια που έκανε την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό “Δημήτρης Κραχτίδης” της Δράμας κόντρα στον Κ.Α.Ο.Δράμας η αγαπημένη μας Ομάδα.

 Ήσασταν και πάλι ο “6ος παίκτης”!

Η αγωνιστική ανάκαμψη της Ομάδας μας έχει ξεκινήσει. Η παρουσία μας για 5η χρονιά στο πρωτάθλημα της Basketleague μπορεί να ενοχλεί κάποιους, αλλά σας διαβεβαιώνουμε με κάθε σιγουριά πως θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη.

Όλοι μαζί κοιτάμε μπροστά και τον επόμενο “τελικό” το Σάββατο στις 17.00’ στην Καλαμίτσα κόντρα στο Περιστέρι που σεβόμαστε και τιμούμε για τη μεγάλη του μπασκετική ιστορία. Ζητάμε από όλους εσάς που αγαπάτε και στηρίζετε αυτή την Ομάδα, να είστε κοντά μας, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να μείνουμε “για πάντα στην Α1“!…”

Παράλληλα, με δεύτερη ανακοίνωσή της, καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο, στον αγώνα της ομάδας στο πλαίσιο της Βαλκανικής Λίγκας, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου. Τέλος, τονίζεται η πολύ χαμηλή τιμή του εισιτηρίου. 

Αναλυτικά:  
“Στο πλαίσιο της Βαλκανικής Λίγκας, συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30’ με αντίπαλο την K.K. Kozuv από τη FYROM.

Ελάτε να ζήσουμε μαζί μοναδικές στιγμές και πάλι και να στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα σε μία νέα ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι τιμές των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι της Βαλκανικής Λίγκας με την K.K.Kozuv θα είναι 5 ευρώ (γενική είσοδος), ενώ τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για τους αγώνες Ομίλων της Βαλκανικής Λίγκας.

Να υπενθυμίσουμε πως για τα παιδιά των Ακαδημιών της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, καθώς για τους μαθητές και τους σπουδαστές, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας. Τέλος, δωρεάν θα είναι και η είσοδος για παιδιά, έως 10 ετών, που συνοδεύονται από γονείς”.