Το “διπλό” που πήρε η Καβάλα στην έδρα του Κολοσσού δεν θα μπορούσε, παρά να αφήσει απολύτως ικανοποιημένο τον Άγγελο Κορωνιό. Ο προπονητής των “Αργοναυτών” αφού είπε “συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Αξίζαμε τη νίκη και σε όλη τη διάρκεια έδειξαν διάθεσή για να κερδίσουν το παιχνίδι”, συνέχισε λέγοντας:

“Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Κολοσσός, που έχει σημαντική παρουσία στην Α1 τα τελευταία χρόνια. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ δυνατά στο α’ δεκάλεπτο, παίξαμε καλή άμυνα και ξαφνιάσαμε τον αντίπαλο. Στο β’ δεκάλεπτο μπήκαμε πιο νωθρά, ο Κολοσσός διάβασε το παιχνίδι και βρήκε λύσεις. Εμείς χαλαρώσαμε λίγο, αλλά κρατήσαμε το παιχνίδι στα μέτρα μας.

Αυτό που είχαμε πει ήταν να μην χάσουμε το ρυθμό. Από κει και πέρα και στον ενάμισι μήνα που είμαι στην ομάδα, δεν είναι δυνατό να έχουμε ρυθμό και στα 40 λεπτά. Αυτό δεν το κάνουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Θα ήταν παράλογο να ζητήσω από τους παίκτες μου να έχουν ρυθμό και στα 40 λεπτά”.

Όσο για το τι ζητά από τους παίκτες του, ανέφερε: “Αυτό που ζητάω είναι μεγάλη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό που μας έδωσε τη νίκη ήταν η εκπληκτική άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δείξαμε σοβαρότητα, πήγαμε στα ριμπάουντ και είχαμε σοβαρές επιλογές στην επίθεση. Για μένα σημαντικές ήταν οι 20 ασίστ, ψάξαμε την έξτρα πάσα. Αυτό το ζητάω από τους παίκτες μου. Η ομάδα πλέον καταλαβαίνει και διαβάζει τον αντίπαλο μέσα στο παιχνίδι.

Τα συστήματα τα βάζουν οι προπονητές, αλλά οι παίκτες τα εφαρμόζουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσουμε. Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη για να γίνουμε καλύτεροι. Ήταν μεγάλη η νίκη μας. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη και καταλαβαίνω ότι είναι μία δύσκολη στιγμή για τον Κολοσσό. Εύχομαι στον κόουτς Γκέκο καλή συνέχεια για τα επόμενα παιχνίδια”.

Οι 14π. που σημείωσε ο Άντι Γκράντι αποδείχθηκαν… υπερπολύτιμοι για την Καβάλα. Ο Αμερικανός γκαρντ με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξκε: “Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι το παιχνίδι με τον Κολοσσό θα ήταν δύσκολο. Ξέραμε που ερχόμασταν να παίξουμε. Ο Κολοσσός σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να φτιάξει μία μικρή ιστορία στην Α1. Δουλέψαμε πάρα πολύ στις προπονήσεις, αν και είχαμε ορισμένα άτυχα αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια.

Είναι πολύ σημαντική η νίκη για μας, γιατί έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές από την αρχή της σεζόν, με αλλαγές προπονητών και παικτών. Σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και κερδίσαμε στη Ρόδο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ προσωπικά στον πρόεδρο, στους προπονητές που διετέλεσαν έργο στην ομάδα και στον γενικό αρχηγό, που δουλεύει ακατάπαυστα. Προσωπικά του αφιερώνω αυτή τη νίκη”.