Απογοητευμένος από την εξέλιξη του παιχνιδιού εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, καθώς η ομάδα του έκανε πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και τις πολλές άστοχες βολές της ομάδας του, όπως χαρακτηριστική ανέφερε. Στις βολές εστίασε κι ο Γιάννης Δεμερτζής στις δηλώσεις του, αναγνωρίζοντας κι αυτός ότι η ομάδα του πραγματοποίησε πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

“Ήρθαμε σήμερα να διεκδικήσουμε τις τελευταίες πιθανότητές μας για παραμονή στην κατηγορία. Δουλέψαμε δυνατά γι αυτό και προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε καλά το παιχνίδι, χτυπώντας στις αδυναμίες του Άρη. Κάναμε καλό παιχνίδι, πήραμε δύο φορές διαφορά δέκα πόντων αλλά δεν τις κρατήσαμε. Έχουμε πίκρα αφού τέλειωσε στον πόντο αγώνας κι αυτό πάντα σε αφήνει πικρία.

Οι χαμένες βολές ήταν το αδύνατο σημείο μας. Κάναμε καλή δουλειά, κάτι που δείχνουν κι οι 15 ασσίστ. Παίξαμε ομαδικά. Συγχαρητήρια στον Άρη, συνεχίζουμε κανονικά. Θέλουμε να τελειώσουμε αξιοπρεπώς την πορεία μας” δήλωσε ο Γιάννης Δεμερτζής.

“Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη και την πορεία του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Εμείς παίζαμε τις τελευταίες μας ελπίδες και κάναμε ένα καλό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν έχω παράπονο, ότι μπορούσαμε κάναμε. Μόνη ένσταση οι βολές. Ήταν πολύ καθοριστικές αν σκεφτούμε ότι ο Άρης έχασε μόνο δύο.

Στεναχωριόμαστε, ειδικά εγώ, που δεν τα καταφέραμε και υποβιβάζεται η ομάδα. Πρόκειται για ένα σύλλογο με αξιοπρεπή πορεία, πρόεδρο που τον αγαπά και κοινό που σέβεται τους πάντες, από παίκτες  και προπονητές μέχρι τους αντιπάλους. Η παραμονή χάθηκε στα προηγούμενα παιχνίδια, που δεν ήμασταν καλοί κι όχι σήμερα. Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλος να έχουμε καλή εικόνα στο γήπεδο. Να τελειώσουμε όσο γίνεται καλύτερα . Καλή συνέχεια στον Άρη για την 6η θέση” ανέφερε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.