Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο σύνδεσμος φιλάθλων ΑΟΚ “Γαλάζιοι Αργοναύτες” στα γραφεία του συνδέσμου, παρουσία των προέδρων του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, Ντίνου Κανάκη και της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κώστα Παπακωσταντίνου, αλλά και παικτών των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει…
Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του πραγματοποίησε την Τετάρτη το βράδυ ο σύνδεσμος φιλάθλων ΑΟΚ “Γαλάζιοι Αργοναύτες” στα γραφεία του συνδέσμου παρουσία των προέδρων του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, Ντίνου Κανάκη και της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κώστα Παπακωσταντίνου, παικτών των δύο ομάδων αλλά και πολλών φιλάθλων.

Παρά τις άσχημες πορείες των ομάδων μας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο όλοι εμφανίστηκαν αισιόδοξοι και σίγουροι για την ανάκαμψη του Καβαλιώτικου αθλητισμού. Την ΚΑΕ εκπροσώπησαν, πλήν του προέδρου της, κ.Παπακωνσταντίνου, ο βοηθός προπονητή, κ. Στέλιος Σχοινάκης, οι καλαθοσφαιριστές, Θωμάς Αράπης και Νικόλας Πιεβάλιτσα, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, Γιώργος Νελόπουλος, το μέλος του τμήματος Επικοινωνίας, Θόδωρος Πορλίδης.

Το φλουρί ήταν στο κομμάτι της “Ε.Κ.Καβάλας” και ο κ.Παπακωνσταντίνου τόνισε, “να είστε σίγουροι ότι παρά τις όποιες δυσκολίες, θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά να σώσουμε την ομάδα. Σας θέλουμε δίπλα μας, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε”.