Η Καβάλα προετοιμάζεται για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με τους ιθύνοντες των γηπεδούχων να θέλουν τον κόσμο με το μέρος τους. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στην προσπάθεια που κάνει η Καβάλα για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…
“Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ανακοινώνει πως οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basketleague OΠΑΠ, την Κυριακή 3 Μαρτίου (12.30’) στο ΔΑΚ “Αλεξάνδρα Δήμογλου” της Καλαμίτσας, θα κοστίζουν 5€ (παιδικά και φοιτητικά), 10€ (πίσω από τις μπασκέτες), 15€ (blue) και 20€ (gold-white) στην κεντρική κερκίδα.

Τα εισιτήρια του αγώνα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα νέα γραφεία της ΚΑΕ (στο ΔΑΚ της Καλαμίτσας, 2510-232422), την Κυριακή από τις 09.00’ έως την ώρα του αγώνα, από τα εκδοτήριο του γηπέδου.

Επίσης, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα διατίθενται “κάρτες διαρκείας β’ γύρου” με τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές στις αντίστοιχες θέσεις: Power 40 ευρώ, Blue 50 ευρώ, White 90 ευρώ και Gold 150 ευρώ”.