Η Καβάλα κατάφερε να πάρει μία βαθιά… ανάσα μετά τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών, με τον Άγγελο Κορωνιό να κάνει λόγο για το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας του για το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του και στα λίγα λάθη που έγιναν.

Αναλυτικά ο Άγγελος Κορωνιός τόνισε: “Αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, από τότε που βρίσκομαι στην ομάδα, παρ’ ότι η ομάδα είχε μεγάλη πίεση, λόγω της σημασίας του αγώνα. Κάναμε μόνο 3 λάθη στο β’ ημίχρονο, παίζοντας καταπληκτική άμυνα. Είναι σπουδαία νίκη επί πολύ καλής ομάδας, όπως είναι ο Απόλλων. Ο Βετούλας κάνει καταπληκτική δουλειά εκεί.

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη φανταστική προσπάθεια που έκαναν και τη ψυχή που έδειξαν. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον καταπληκτικό κόσμο της ομάδας, που από την πρώτη ημέρα μας έχουν αγκαλιάσει. Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως όταν παίζουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Να είναι σίγουροι ότι θα υλοποιήσουμε το στόχο μας”.

Ο Κίερον Ατσάρα από την πλευρά του είπε: “Ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα. Είχαμε πολύ πίεση, γιατί “παίζονταν” πάρα πολλά. Με κλειδί την άμυνα και εξίσου σημαντικό στοιχείο τα λίγα λάθη, καταφέραμε να πάρουμε ένα παιχνίδι που για εμάς είναι πολύ σημαντικό”.

Σε ερώτηση αν είναι το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του, απάντησε “είναι ένα από τα καλύτερα. Σημασία έχει ότι νίκησε η ομάδα”.