Η Καβάλα δεν τα κατάφερε απέναντι στο Ρέθυμνο στην Κρήτη με τον Άγγελο Κορωνιό να έχει αρχίζει να σκέφτεται ήδη το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, που είναι απέναντι στον Ηλυσιακό. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στη χαμένη συγκέντρωση της ομάδας του, όταν η διαφορά είχε πάει στους 16 πόντους για την ομάδα της Κρήτης.

Ο Άγγελος Κορωνιός τόνισε αναλυτικά με δηλώσεις του, μετά το τέλος του παιχνιδιού: “Θα πρέπει να δώσω στον κόουτς Γιαπλέ συγχαρητήρια για τη νίκη της ομάδας του. Προετοιμαζόμασταν όλη την εβδομάδα για το ματς με το Ρέθυμνο. Το Ρέθυμνο έχει παιδιά με πολλά φυσικά προσόντα και δεν θέλαμε να τους δώσουμε πολλά ελεύθερα σουτ και να φυσικά να μην τρέξουν. Αυτό δεν έγινε στην περισσότερη διάρκεια του ματς. Το Ρέθυμνο ξέφυγε με 16 πόντους στο γ’ δεκάλεπτο κι ήταν ένα σημείο που είχαμε χάσει πλήρως την συγκέντρωσή μας.

Στα τάιμ άουτ θελήσαμε να ξαφνιάσουμε τον αντίπαλο αλλά όταν κάνεις 19 λάθη, αυτό είναι σημαντικό κλειδί του παιγνιδιού. Επίσης “φάγαμε” ένα “τρελό” τρίποντο από τον Χορν παρ’ ότι η άμυνα ήταν πάνω κι εμείς δεν καταφέραμε δύο φορές με τον Μανωλόπουλο να κάνουμε το ίδιο. Τόσο ο Άμπερτ όσο και ο Μιλόσεβιτς προσπάθησαν πάρα πολύ για το χρονικό διάστημα που βρίσκονται εδώ μαζί μας. Αφήνουμε πίσω το ματς αυτό και τώρα κοιτάζουμε τον Ηλυσιακό. Περαστικά στον Στέργιο Κουφό. Ελπίζω να το ξεπεράσει γρήγορα να βρεθεί στο γήπεδο. Να ξέρει ότι θα είμαστε όλοι δίπλα του”.

Ο Νεμάνια Μίτροβιτς από την πλευρά των παικτών υπογράμμισε: “Ξέραμε ότι είναι ένα σημαντικό παιγνίδι για μας. Θέλαμε να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και να κρατήσουμε τον ρυθμό του παιγνιδιού χαμηλά. Δεν τα καταφέραμε, Αν το Ρέθυμνο πάει χαμηλά και γρήγορα στις επιθέσεις, σκοράρει ακατάπαυστα. Προσπαθήσαμε να το αποφύγουμε αλλά δεν τα καταφέραμε στο τέλος”.