Η Καβάλα προετοιμάζεται για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ίκαρο στην Καλλιθέα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Άγγελο Κορωνιό να τονίζει πως οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε επίσης πως αν η ομάδα του θέλει τη νίκη, θα πρέπει οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι και σοβαροί.

Αναλυτικά ο Άγγελος Κορωνιός τόνισε για το συγκεκριμένο παιχνίδι: “Αν αναλογιστεί κάποιος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλες αυτές τις μέρες, τότε η δύσκολη αποστολή μας στην Καλλιθέα, γίνεται ακόμη δυσκολότερη. Δεν κρυβόμαστε, το φαβορί είναι ο Ίκαρος και εμείς εάν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει σε όλο το παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί”.

Από την πλευρά του, ο Γκέγκορ Άρμπερτ δήλωσε: “Μπορεί να έχουμε αρκετά προβλήματα μέσα στη διακοπή, όμως θα πάμε να παλέψουμε, όπως άλλωστε παλεύει αυτή η ομάδα όλα τα παιχνίδια. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, απέναντι σε μία καλή ομάδα, που έχει κερδίσει και τον Παναθηναϊκό“.