Τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή της στην κατηγορία δίνει αύριο (20/04, 16:00) η Καβάλα, η οποία υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου. Οι “Αργοναύτες” βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη βαθμολογική θέση και γνωρίζουν καλά πως σε περίπτωση ήττας ο δρόμος της σωτηρίας θα γίνει κάτι παραπάνω… από δύσβατος.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση με τους “θαλασσί” τονίζοντας: “Το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου είναι για μας ένας από τους τελικούς που απομένουν. Δουλέψαμε σκληρά όλοι μαζί για το παιχνίδι αυτό. Ξέρουμε πως είναι παιχνίδια δίχως αύριο και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η νίκη. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με παίκτη… παραπάνω, αφού ο κόσμος μας θα κατακλύσει και πάλι την Καλαμίτσα. Τους χρωστάμε μία μεγάλη χαρά“.

Από την πλευρά του, ο Iγκόρ Μιλόσεβιτς πρόσθεσε: “Λόγια πολλά δε χρειάζονται γι’ αυτό το παιχνίδι, είναι ένας τελικός για μας! Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη. Δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια στο μυαλό μας, μόνο αυτό με τον Κολοσσό. Είμαι καλά και αισθάνομαι έτοιμος γι’ αυτό το παιχνίδι. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στην Καλαμίτσα για να μας στηρίξει”.