Η Καβάλα προετοιμάζεται για τον αγώνα με αντίπαλο τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ με τη διοίκηση να βγάζει ανακοίνωση – κάλεσμα στον κόσμο, προκειμένου να δώσει βροντερό παρών και να βοηθήσει τους παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…
“Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας το Σάββατο 20/04/2013 και ώρα 16.00΄στο ΔΑΚ “Αλεξάνδρα Δήμογλου” στην Καλαμίτσα, θα αγωνιστεί στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basketleague, κόντρα στην ομάδα του Κολοσσού Ρόδου και σας χρειάζεται όλους δίπλα της.

Μόνο “όλοι μαζί” μπορούμε να βγούμε νικητές και από αυτή τη “μάχη”…
Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου θα είναι 10 ευρώ (γενική είσοδος).

Για τους μαθητές και σπουδαστές η είσοδος θα κοστίζει 5 ευρώ με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας.
Δωρεάν θα είναι η είσοδος για τα παιδιά των Ακαδημιών της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας καθώς και για τα παιδιά έως 10 ετών, που συνοδεύονται από γονείς, καθώς και για τους άνεργους, με επίδειξη της κάρτας ανεργίας του ΟΑEΔ και ενώ πρώτα έχουν δηλώσει την πρόθεση και το όνομα του στα γραφεία της ΚΑΕ(τηλ. 2510-232422), μέχρι την Παρασκευή 19/4/2013 και ώρα 12:00

Τέλος, ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ, θα ισχύσει για συγκεκριμένο αριθμό μαθητών(25-30) για καθένα από τα 8 Γυμνάσια της πόλης(πληροφορίες στις διευθύνσεις των σχολείων)”.