«Κλείσαμε με τον πιο ιδανικό τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, καθώς πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά, παίζοντας σκληρά και δείχνοντας από την αρχή ότι θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι», έγραψε αρχικά ο νεαρός άσος του Κολοσσού Ρόδου.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε την αποχώρηση του Μάλκομ Γκρίφιν, του εξαιρετικού συμπαίκτη όπως τον χαρακτήρισε: «Όμως, την εβδομάδα αυτή είχαμε και ένα νέο που μας άφησε ανάμικτα συναισθήματα. Ο Μάλκολμ Γκρίφιν έφυγε από την ομάδα μας, γιατί δέχθηκε μία πολύ καλή πρόταση, με αυτό από τη μία να μας στενοχωρεί γιατί ήταν ένας εξαιρετικός συμπαίκτης, αλλά από την άλλη να μας κάνει χαρούμενους, γιατί πάει να παίξει σε μία πολύ καλή ομάδα. Όλη η οικογένεια του Κολοσσού του εύχεται καλή συνέχεια και καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρα του, καθώς χαρήκαμε που τον είχαμε συμπαίκτη».

Ο νεαρός γκαρντ, τόνισε τέλος πως στο παραδοσιακό νησιωτικό ντέρμπι με το Ρέθυμνο θα πρέπει να δώσει ο καθένας κάτι παραπάνω λόγω της απουσίας του Γκρίφιν: «Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από τους στόχους μας και τώρα μπροστά μας έχουμε το… παραδοσιακό νησιωτικό ντέρμπι με το Ρέθυμνο. Προέρχονται από μία ήττα κόντρα στον Πανιώνιο και σίγουρα θα θέλουν να βγάλουν αντίδραση. Ο Μάλκολμ ήταν πολύ σημαντικός για εμάς, αλλά από την στιγμή που δεν τον έχουμε πλέον, ο καθένας μας θα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω για να καλύψουμε το κενό του».