Ο Μηνάς Γκέκος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. “Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει πλήρες ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ είναι έμπειρη ομάδα, είναι γεμάτος στην περιφέρεια και στη ρακέτα και παίζει οργανωμένο μπάσκετ. Παρά τα προβλήματα που είχαμε όλη την εβδομάδα, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πρέπει να κοιτάξουμε το πώς θα εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες των αντιπάλων μας” είπε και συνέχισε:

“Ο ΠΑΟΚ είναι “χτισμένος” γύρω από το Λάζαρο Παπαδόπουλο, αλλά διαθέτει κι άλλους καλούς αθλητές. Θέλουμε να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τη φιλοσοφία που έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό“.

Ο Αλεξ Βουγιούκας τόνισε: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δουλέψαμε σκληρά γιατί ξέρουμε πως η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντική για μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πως θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

Πρέπει να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το Λάζαρο Παπαδόπουλο, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους αντιπάλους μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει και άλλους καλούς παίκτες. Όλοι χρειάζονται μεγάλη προσοχή, αφού ο ΠΑΟΚ παίρνει δύναμη και από τον κόσμο του.

Εμείς δουλέψαμε, για να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και να γίνουμε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Μετά από δύο ήττες, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, αλλά γνωρίζουμε ότι για να γίνει αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, αφού οι αντίπαλοι μας διαθέτουν πολύ καλή ομάδα”.