Ο Κολοσσός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με τον συνεργάτη του Βασίλη Φραγκιά, Μιχάλη Κουταλιανό να τονίζει πως στόχος της ομάδας του είναι να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο τελευταίος μίλησε και για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για το Κύπελλο Ελλάδος (21/9) κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Κόροιβος Αμαλιάδας-ΑΕΚ.

Αρχικά ο Μιχάλης Κουταλιανός τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού: “Αυτή τη στιγμή έχουμε ξεκινήσει τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας μας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των παικτών. Δουλεύουμε το μπάσκετ και τη φυσική κατάσταση, με τη βοήθεια του γυμναστή μας Μάριου Γρεμμενά. Θεωρώ ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά απ’ όλους τους παίκτες, οι οποίοι δίνουν σε καθημερινή βάση τον καλύτερο τους εαυτό. Ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στις 12 Οκτωβρίου, όταν και θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για όλους και οφείλουμε να ετοιμαστούμε κατάλληλα, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα της Α1″.

Όσον αφορά στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, στις 21 Σεπτεμβρίου για το κύπελλο Ελλάδας, ο Μιχάλης Κουταλιανός υποστήριξε: “Ουσιαστικά η αναμέτρηση αυτή αν και επίσημη εντάσσεται στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας μας. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή. Είτε ο Κόροιβος Αμαλιάδας κερδίσει είτε η Α.Ε.Κ., θα είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος. Είναι από τα παιχνίδια που αν δεν το προσέξεις και υποτιμήσεις τον αντίπαλο, μπορεί να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Όλοι γνωρίζουμε ότι για τους αντιπάλους μας το παιχνίδι αυτό θα είναι πρόκληση. Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι 100%, θα έχουμε πρόβλημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα δούμε για πρώτη φορά την ομάδα σε ρυθμούς αγώνα και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα”.