Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αλέξανδρος Αγγελάκος:

«Γειά σας και πάλι φίλοι μου

Όπως είναι γνωστό δεν μπήκαμε με ιδανικό τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς γνωρίσαμε την ήττα στην έδρα μας. Ο Προμηθέας είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και άξιζε τη νίκη. Εμείς δεν μπορέσαμε να του κόψουμε τον ρυθμό στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου τα συνεχόμενα τρίποντα τους μας πόνεσαν πολύ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χτίσουν μία διαφορά και εμείς να μην μπορούμε να τη μαζέψουμε στη συνέχεια.

Μαζί με το προπονητικό τιμ αναλύσαμε τα λάθη μας στο βίντεο και με γνώμονα αυτό πάμε τώρα στον Χολαργό, για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Εκεί, είναι ο κόουτς ο Λυκογιάννης και γι’ αυτό πάνω-κάτω ξέρουμε τι μπάσκετ θέλει να παίξει η ομάδα του. Ο Χολαργός έρχεται από δύο καλές παρουσίες απέναντι στον Ολυμπιακό σε Κύπελλο και πρωτάθλημα και εμείς έχουμε δει τις αδυναμίες που πρέπει να χτυπήσουμε.

Θα πρέπει, λοιπόν, να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο και να επιβάλλουμε όσο μπορούμε τον ρυθμό μας. Εξίσου σημαντικό για εμάς θα είναι να βγάλουμε από το μυαλό μας τον παράγοντα έδρα, καθώς ο Χολαργός θα έχει τον ενθουσιασμό του γηπεδούχου, ώστε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας, όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Άλεξ».