Πραγματοποιήθηκε σήμερα (25/09) το απόγευμα στο Βενετόκλειο, ο αγιασμός του Κολοσσού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την παρουσία των των μελών του διοικητικού συμβουλίου, του προπονητικού επιτελείου και των αθλητών της ομάδας. Μετά το τέλος της τελετής, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μιχάλης Κόκκινος είπε: “Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου σας καλωσορίζω στη μεγάλη οικογένεια της ομάδας μας.

Το σωματείο μας αποτελεί παράδειγμα για όλη την Ελλάδα και η ιστορία του, το κατατάσσει πολύ υψηλά στη συνείδηση των φιλάθλων. Φέτος, κάναμε μία ριζική ανανέωση με πολλά νέα πρόσωπα. Ακόμη όμως και οι αθλητές που έφυγαν, έχουν πάντα στην καρδιά τους τον Κολοσσό και τη Ρόδο. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, τον Μηνά Γκέκο και με τη βοήθεια τη δική σας ελπίζουμε να κάνουμε μία ανάλογη πορεία.

Πέρσι είχαμε την ικανότητα και την τύχη να τερματίσουμε στην τρίτη θέση, κάτι πρωτοφανές για την ιστορία του συλλόγου και κάτι πρωτόγνωρο για μία επαρχιακή ομάδα. Σ’ αυτό συνέβαλαν όλοι μαζί. Ανέβασαν τον Κολοσσό στους επτά ουρανούς και ανάγκασαν όλους τους Δωδεκανήσιους να χορεύουν από χαρά. Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να επαναληφθεί, τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο.

Η υποχρέωση σας είναι να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών και να οδηγήσετε ψηλά τον Κολοσσό. Εμείς από την πλευρά μας ως διοικητικό συμβούλιο και παρά την οικονομική κρίση, θα είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστεί. Ελπίζουμε και εσείς να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Τέτοια εποχή πέρσι είχα πει ότι κάτω από την έκτη θέση υπήρχε μία κόκκινη γραμμή για τον Κολοσσό. Το ίδιο θα πω και φέτος. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και καλή δύναμη σε όλους”.

Στα αγωνιστικά, ο Μηνάς Γκέκος είδε τον Μανώλη Κουκουλά να ξεπερνάει το διάστρεμμα και να προπονείται κανονικά, ενώ ο Δημήτρης Τσαλδάρης αναμένεται να τεθεί αύριο στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού. Την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο, ο Κολοσσός θα δώσει τα τελευταία του φιλικά, ενόψει της νέας σεζόν, απέναντι στον Κεραυνό Στροβόλου στο Βενετόκλειο.