Ο Κολοσσός αντιμετωπίζει την Κυριακή (10/11, 16:00) τον Πανελευσινιακό εκτός έδρας με τον Βασίλη Φραγκιά να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει η ομάδα του να αντιδράσει μετά το κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Α1, ενώ η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία μοίρασε ευχές στον Άγγελο Τσάμη και την Μαρία Πολυχρόνη.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού αναφέρει:
«Την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής (16:00) με τον Πανελευσινιακό ολοκληρώνει αύριο το απόγευμα στο «Βενετόκλειο» η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Η ομάδα μας αύριο στις 19:30 θα αναχωρήσει για την Αθήνα εν όψει της σημαντικής αναμέτρησης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού στη διάθεσή του Βασίλη Φραγκιά τέθηκε και ο Μανώλης Κουκουλάς, που δεν αγωνίστηκε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Κουκουλάς αφαίρεσε τα ράμματα και θα παίξει κανονικά στην Ελευσίνα. Στην αποστολή της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα συμμετέχουν οι: Νώντας Παπαντωνίου, Ματ Ραμ, Σάββας Ματσαμάς, Γιάννης Γεωργαλλής, Τέιλορ Σμιθ, Χριστόφορος Στεφανίδης, Τρέβις Σίμπσον, Μανώλης Κουκουλάς, Άγγελος Τσάμης, Τσαντ Προύιτ, Μπαμπάλε Όσμπι και Γιώργος Δανάς.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ… ΑΓΓΕΛΕ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο Άγγελος Τσάμης, ο οποίος και δέχθηκε τις ευχές όλων των συμπαικτών του αλλά και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας. Εξάλλου, χθες είχε τα γενέθλια της η γραμματέας της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός Μαρία Πολυχρόνη. Η «ψυχή» των γραφείων της ομάδας μας μεγάλωσε κατά ένα χρόνο και δέχθηκε τις ευχές όλης της «θαλασσί» οικογένειας».