Ο Μηνάς Γκέκος ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την πρώτη εντός έδρας ήττα του Κολοσσού, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου. “Αναλαμβάνω 100% την ευθύνη, γιατί δεν μπόρεσα όλη την εβδομάδα να δώσω στους παίκτες μου να καταλάβουν το πόσο σημαντικό και δύσκολο είναι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Δεν έχουμε καμία δικαιολογία λόγω της ώρας, αφού το ίδιο ίσχυε και για την Πάτρα που ήρθε στη Ρόδο” είπε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

“Στο τρίτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε και πήραμε μία διαφορά, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε τέσσερα τρίποντα στη σειρά και ξαναβάλαμε τον Απόλλωνα στο παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη, δεν είχαμε συγκέντρωση και πρέπει να κοιτάξουμε να καλύψουμε τις αδυναμίες μας”.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης υποστήριξε: “Κάναμε πολύ άσχημη εμφάνιση. Ήμασταν διαβασμένοι στο τι θα κάνει ο Απόλλωνας, παρόλα αυτά δεν είχαμε συγκέντρωση και τιμωρηθήκαμε. Βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα και αμυντικά και επιθετικά. Στην επίθεση δεν είχαμε συνεργασίας και ήμασταν βιαστικοί. Αντιδράσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά ο Απόλλωνας έμεινε στο παιχνίδι. Εκεί κρίθηκε και το ματς, αφού οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια” και πρόσθεσε:

Πρέπει να δούμε τι έφταιξε, όμως κάθε φορά που χάνουμε ένα παιχνίδι και να διορθώσουμε τα λάθη μας, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα“.