Ο Κολοσσός Ρόδου φρόντισε να συνεχίσει την εξασφάλιση των παικτών του, στο θέμα της υγείας τους, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με το φυσικοθεραπευτήριο “Physio World”. Η ικανοποίηση αμφοτέρων πλευρών οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα, με την ομάδα της Δωδεκανήσου να ανακοινώνει κιόλας το γεγονός.

Αναλυτικά, η εν λόγω ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας της με το φυσικοθεραπευτήριο του Αλκιβιάδη Σιώκου “Physio World” για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Ο Αλκιβιάδης Σιώκος είναι μέλος του φυσικοθεραπευτικού team του Κολοσσού απο το 2008. Από το 2010 λειτουργεί υπερσύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας και μετεγχειρητικής αποκατάστασης 280 τ.μ (www.physioworld.gr) στο κέντρο της Ρόδου.

Σπούδασε στη Μεγάλη Βρετανία στο Northumbria University at Newcastle. Επιπρόσθετα παρακολούθησε κύκλο μαθημάτων στην επιστήμη αθλητισμού και άσκησης (Sports and Exercise science) στο Leeds Metropolitan University και έκανε πρακτική άσκηση στα νοσοκομεία της Αγγλίας Berwick Infirmary, Gateshead, The Green, Newcastle Rehab Dept. R.V.I., Sunderland Royal, Hunters Moure Neuro Rehab, West Cumberland, Newcastle General Trauma Orthopaedics και Ashington General.

Εργάστηκε στο ιατρικό κέντρο Αθηνών και στην κλινική Φιλοκτήτης. Έχει παρακολούθησει εκπαιδευτικά σεμινάρια αποκατάστασης προβλημάτων σπονδυλικής στήλης, ακτινοδιαγνωστικής, επιδεσμολογίας, βελονισμού, ηλεκτροθεραπείας, kinesiotaping και μεθόδου νευρολογικής αποκατάστασης Bobath NDT και συνεχίζει με συνέπεια να παρακολουθεί κάθε εξέλιξη στο χώρο της φυσικοθεραπείας”.