Μετά από ένα χρόνο… απουσίας από τα μπασκετικά δρώμενα, ο Μανώλης Κουκουλάς αποδέχθηκε την πρόταση που του κατέθεσε ο Κολοσσός θέλοντας να αποτελέσει μέρος του φιλόδοξου πρότζεκτ που ετοιμάζει ο Μηνάς Γκέκος.

Ο νεαρός σέντερ μία μέρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τους “θαλασσί” μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Ροδιτών δηλώνοντας ικανοποίηση για την μεταγραφή του στον Κολοσσό.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον Κολοσσό. Θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες της Α1 και χαίρομαι πραγματικά που με εμπιστεύθηκαν. Δεν χρειάζεται να λέμε και πολλά λόγια, αφού αυτό που προέχει για μένα είναι να δουλέψω σκληρά μέσα στο γήπεδο”, δήλωσε αρχικά ο 21χρονος σέντερ για να καταλήξει λέγοντας:

“Ο Κολοσσός τα τελευταία χρόνια παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και προέρχεται από μία σπουδαία πορεία. Ο στόχος μου είναι να προσπαθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο και η ομάδα να κάνει αξιόλογη πορεία. Πέρσι δεν αγωνίστηκα και ανυπομονώ να μπω μέσα στο γήπεδο, βοηθώντας τον Κολοσσό. Έχω διάθεσή και όρεξη να συμβάλλω κι εγώ στην προσπάθεια της ομάδας και υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”.