Μόνο χαρούμενος για την εικόνα της ομάδας του δεν ήταν ο Μηνάς Γκέκος, κυρίως από την αμυντική παρουσία της. “Κάναμε δύο νίκες και ξαφνικά νομίζαμε ότι γίναμε ομάδα. Εάν δεν παίξουμε άμυνα, δεν έχουμε τύχη να κάνουμε κάτι καλό φέτος. Αυτό είναι μήνυμα, γιατί δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για μας. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αυτό λέω στους παίκτες μου. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια είτε εντός είτε εκτός έδρας. Είμαστε ομάδα και μέσα από την ομαδικότητα θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Αυτή η εικόνα ήταν απαράδεκτη για μας” είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Κολοσσού και συνέχισε:

“Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όλη την εβδομάδα δείξαμε πολύ καλή εικόνα στις προπονήσεις. Πρέπει να προσγειωθούμε, γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο, που αγωνιστήκαμε. Φυσικά έπαιξε ρόλο και ο Πανελευσινιακός, ο οποίος έπαιξε πολύ καλά. Παίζαμε στην έδρα μας και έπρεπε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Κρατάμε τη νίκη, που είναι σπουδαίο και πάμε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι”.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης με τη σειρά του τόνισε: “Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και οι δύο ομάδες. Για ένα λόγο ανεξήγητο, βιαστήκαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο. Δεν είχαμε υπομονή και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στα όσα βάλαμε σαν στόχο μέσα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά λάθη, τα οποία δεν αποτυπώνονται στη στατιστική. Κάναμε βιαστικές και τραβηγμένες επιλογές. Δεν είναι αυτός ο τρόπος, που θέλουμε να παίξουμε.

Στο α’ ημίχρονο δεν είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα, αφού χάσαμε 10 αμυντικά ριμπάουντ, που σημαίνει ότι ο Πανελευσινιακός ήταν κοντά στο σκορ απ’ αυτό το γεγονός. Στο β’ ημίχρονο αυξήσαμε την πίεση στην άμυνα μας και αυτό μας έδωσε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό, με αποτέλεσμα να γυρίσουμε το παιχνίδι” και δεν δίστασε να απονείμει τα εύσημα στον συμπαίκτη του:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον συμπαίκτη μου, τον Γιώργο Καλαϊτζή, ο οποίος θεωρώ ότι ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε τη ροή του αγώνα. Κράτησε στο β’ ημίχρονο το ρυθμό που θέλαμε”.