Τον κόσμο θέλησε να καλέσει για την αυριανή δύσκολη αναμέτρηση του Κολοσσού με τον Ολυμπιακό ο Ρόουπ Αχόνεν, τον οποίο ευχαρίστησε για την παρουσία του σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Κολοσσός υποδέχεται αύριο (13/2) τον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική της Basket League και θέλει να κάνει μία αξιοπρεπή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του και να παλέψει όσο μπορεί τον αγώνα. Ο Ρόουπ Αχόνεν μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αυριανού αγώνα αλλά και στον κόσμο, ο οποίος θα δώσει για μία ακόμα φορά το παρόν στο Βενετόκλειο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και σίγουρα μία από τις καλύτερες σε όλη την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για μία μεγάλη πρόκληση για εμάς και θα πρέπει να είμαστε όλοι 100% συγκεντρωμένοι και έτοιμοι πνευματικά, για να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Από την άλλη, ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός θα έρθει αποφασισμένος για τη νίκη στο γήπεδό μας. Εμείς, θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο που μας ετοίμασε ο κόουτς όλη την εβδομάδα και να παίξουμε σωστά στην άμυνα και με μεγάλη ενέργεια. Είναι φανταστικό να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο και έτσι το περιμένουμε το Βενετόκλειο, καθώς ξέρουμε για το sold out. Όπως στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που δεν είχα δει ξανά τέτοια ατμόσφαιρα και ήταν καταπληκτικά. Ο κόσμος είναι πραγματικά ο έκτος μας παίκτης, καθώς μας δίνει έξτρα ενέργεια και δύναμη να κοντράρουμε τον οποιονδήποτε και να παίρνουμε νίκες. Οπωσδήποτε θα είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».