Δεν βλέπει την ώρα να έρθει στην Ελλάδα (και συγκεκριμένα στη Ρόδο, όπου είναι ο επόμενος τόπος διαμονής του) ο Άλεξ Βουγιούκας. Το νέο απόκτημα του Κολοσσού, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, έδειξε πως είναι ταυτόχρονα… φιλόδοξος, αλλά και προσγειωμένος.

“Θεωρώ ότι μετά την παρουσία μου στην Αμερική, έφτασε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον κόουτς, με εμπιστεύθηκε και δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση για να έρθω στη Ρόδο. Η αλήθεια είναι πως ανυπομονώ να έρθω στο νησί και να παίξω μπροστά στον κόσμο του Κολοσσού” τόνισε και συμπλήρωσε:

Νιώθω υπερήφανος που θα φορέσω τη φανέλα μίας μεγάλης ομάδας τα τελευταία χρόνια στην Α1. Θέλω να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου τον Κολοσσό να πετύχει τους στόχους του. Θα κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής μου, δούλεψα πολύ όλο το καλοκαίρι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά την επόμενη χρονιά”.

Είναι η ώρα να κάνει το… επόμενο βήμα κι αυτό δεν παρέλειψε να το σημειώσει:
“Στόχος μας είναι να κάνουμε καλή πορεία, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για μένα είναι πρόκληση ο Κολοσσός και θέλω με την απόδοση μου να δικαιώσω τον κόουτς Γκέκο, αλλά και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.
Περιμένω πώς και πώς να έρθω στη Ρόδο και να ξεκινήσουμε τη δουλειά με τους συμπαίκτες μου.

Έχω όρεξη και διάθεσή να παίξω μπάσκετ, πιστεύω ότι έμαθα πολλά πράγματα και βελτιώθηκα στην Αμερική. Έπαιξα σε μεγάλα γήπεδα με κόσμο, έγινα καλύτερος με σκληρή δουλειά και τώρα καλούμαι να περάσω στο επόμενο στάδιο της καριέρας μου”.