Ο Κολοσσός Ρόδου φιλοξενεί την Δόξα Λευκάδας το Σάββατο(19/11) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Ο Γιάννης Γεωργαλλής ανέλυσε στο προσωπικό του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ τα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξει ο Κολοσσός για να πάρει το ροζ φύλλο της αναμέτρησης, ενώ ζήτησε και την στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Την προηγούμενη αγωνιστική περάσαμε άλλο ένα δυνατό τεστ, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods. Σε γενικές γραμμές σταθήκαμε καλά, αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα. Πλέον, αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν, καθώς τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για εμάς. Ακολουθούν δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, από τα οποία θα πρέπει να πάρουμε το μάξιμουμ, ώστε να μην μπούμε σε περιπέτειες στη συνέχεια.

Το πρώτο είναι κόντρα στη Δόξα Λευκάδας. Πρόκειται για μία επικίνδυνη ομάδα που διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ και έναν έμπειρο προπονητή στον πάγκο της. Μπορεί να ανέβηκε την τελευταία στιγμή, αλλά έχει δείξει πως είναι απόλυτα έτοιμη, ενώ το χαρακτηριστικό της είναι πως παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό, γι’ αυτό θα είναι λάθος αν επαναπαυτείς.

Εμείς θα πρέπει να έχουμε την ενέργεια που συνηθίζουμε να βγάζουμε στα εντός έδρας παιχνίδια, προσέχοντας πάντα την άμυνά μας. Θα προσπαθήσουμε σταματήσουμε τα ατού της Δόξας που έχει ειδικά στην περιφέρεια και να μην επιτρέψουμε να βάλει εύκολα καλάθια.

Δυστυχώς, για άλλη μία αγωνιστική δεν έχουμε μαζί μας τον Χρήστο Σαλούστρο και όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια θα κάνουμε το καλύτερο για να καλύψουμε το κενό του. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει και σε αυτό το ματς να μας στηρίξει, όπως είχε κάνει και στο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, όπου και εκεί πήραμε άλλη μία πολύ σημαντική νίκη.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα

Γιάννης