Ο Γιάννης Γεωργαλλής ενημέρωσε το προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Κολοσσού Ρόδου με το Λαύριο και τόνισε το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας.

Αναλυτικά τι είπε:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Ήταν μία εβδομάδα που κύλησε καλά για εμάς, καθώς μετά την κακή εμφάνιση και ήττα από τον Άρη, πήραμε άλλη μία εντός έδρας νίκη που τη θέλαμε πολύ, κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας. Από την αρχή είχαμε τον έλεγχο του ματς και παρά την ατυχία με τον Χολ, αντέξαμε μέχρι το τέλος και φτάσαμε σε άλλο ένα ροζ φύλλο.

Τα καλά νέα ήρθαν στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς ο Λάνγκστον δεν έχει κάτι σοβαρό και έτσι γυμνάστηκε κανονικά. Οπότε δεν είχαμε καμία απουσία στις προπονήσεις και έτσι εξακολουθούμε να είμαστε πλήρεις.Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Λαύριο. Μετρούσαν ένα σερί ηττών, αλλά έφυγαν με μία μεγάλη νίκη από τη Λευκάδα. Εμείς δεν έχουμε ακόμα νίκη μακριά από την έδρα μας και αν θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω και φέτος, θα πρέπει να χτυπάμε τέτοια ματς.

Αναφορικά με το παιχνίδι, θα πρέπει να μπούμε με την ίδια συγκέντρωση που δείχνουμε στα τελευταία ματς, ειδικά στην άμυνα. Γιατί, μέσα από εκεί θα καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως έτσι θα περιορίσουμε τα επιθετικά ατού του Λαυρίου, που διαθέτει πολλά. Επίσης, πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς, θα είναι να μην κάνουμε πολλά λάθη, γιατί το Λαύριο είναι από τις ομάδες που τρέχει και σε τιμωρεί στο ανοικτό γήπεδο.

Επειδή δεν θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα, να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, με υγεία, αγάπη και χαμόγελο, ελπίζοντας πως το 2017 θα είναι πολύ καλύτερο για όλους μας.

Καλή χρονιά σε όλους!

Γιάννης»