Ο Γιάννης Γεωργαλλής ενημέρωσε το προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στο κρίσιμο εντός έδρας ματς του Κολοσσού Ρόδου με τον Απόλλωνα Πατρών (10/12).

Αναλυτικά τι ανέφερε:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Ερχόμαστε από μία βαριά ήττα, που συνοδεύτηκε και από μία άσχημη εμφάνιση, κόντρα στον Άρη. Από νωρίς στράβωσε για εμάς το ματς και από τη στιγμή που ο αντίπαλος έχει ποιότητα και έπαιζε στην έδρα του, ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθουμε και έτσι μοιραία χάσαμε. Όμως, το παιχνίδι αυτό αποτελεί ήδη παρελθόν, καθώς είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά για τη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια που ακολουθεί.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Μπορεί να παίζουμε στην έδρα μας, αλλά μόνο εύκολο δεν θα είναι. Εμείς θα έχουμε την πίεση του γηπεδούχου γιατί μπαίνει το “πρέπει” για τη νίκη, ενώ από την άλλη και η ομάδα της Πάτρας ξέρουμε ότι καίγεται για το ροζ φύλλο, καθώς έχει μείνει πίσω βαθμολογικά. Τους αντιμετωπίσαμε πριν από μερικούς μήνες σε φιλικό προετοιμασίας και έχουμε μία μικρή εικόνα, αλλά δεν είναι εντελώς η ίδια ομάδα, αφού έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της από τότε.

Το σημαντικό για εμάς είναι πως δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και θα είμαστε για άλλη μία φορά όλοι μαζί. Το κλειδί του παιχνιδιού θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού και αυτός θα έρθει μέσα από την καλή άμυνα, αλλά και τα ριμπάουντ. Το άλλο πολύ θετικό για εμάς είναι πως παίζουμε στην έδρα μας και μπροστά στο κοινό μας, που και φέτος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ με τη στήριξή του. Έχουμε χτίσει ένα σερί νικών στο γήπεδό μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το διευρύνουμε.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Γιάννης