Ο Κολοσσός Ρόδου οφείλει να εμφανιστεί έτοιμος για ακόμη μία εντός έδρας νίκη, αυτή την φορά κόντρα στην Κύμη, όπως τονίζει ο Γιάννης Γεωργαλλής. Ο γκαρντ των Δωδεκανησίων, μέσα από το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στη δυναμική του Βενετοκλείου, η οποία δίνει «ώθηση» στους παίκτες του Άρη Λυκογιάννη.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Ερχόμαστε από άλλη μία σημαντική νίκη κόντρα στη Δόξα Λευκάδας που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση. Από την αρχή, δεν την αφήσαμε να βρει ρυθμό και να πιστέψει ότι μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Βενετόκλειο, ενώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι προσθέσαμε άλλο ένα στοιχείο που δεν είχαμε. Την καλή και πιεστική άμυνα, που ήταν κάτι που θέλαμε να βελτιώσουμε και δουλεύαμε πολύ από το ξεκίνημα της σεζόν. Έτσι, με τη συγκέντρωση και την καλή μας άμυνα, φτάσαμε σε μία εύκολη επικράτηση.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Κύμη. Μπορεί να είναι νεοφώτιστη στη φετινή Basket League, αλλά από την πρώτη αγωνιστική φάνηκε απόλυτα έτοιμη, ενώ είναι μία ομάδα που παίζει με μεγάλο ενθουσιασμό. Γι’ αυτό, θέλει προσοχή και θα πρέπει να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση. Πιστεύω πως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και όπως έχω πει και τις προηγούμενες φορές μέσα από το blog, περιθώρια για εντός έδρας απώλειες δεν υπάρχουν, οπότε η νίκη είναι μονόδρομος.

Όταν παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε αποδείξει πως μπορούμε όχι μόνο να κοντράρουμε τον κάθε αντίπαλο, αλλά και να τον νικήσουμε. Σημαντικός παράγοντας όμως σ’ αυτό είναι ο κόσμος μας. Όπως, λοιπόν, στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και σ’ αυτό, θέλουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας, για να πάρουμε την απαραίτητη ώθηση και να πανηγυρίσουμε άλλη μία νίκη.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα

Γιάννης».