Γλυκόπικρη γεύση μένει στους ανθρώπους του Κολοσσού από τη φετινή σεζόν, όπως τόνισε με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε αρχικά πως “για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά πράγματα, ο Άρης κέρδισε δίκαια. Εμείς θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής. Η φετινή χρονιά μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Σαφέστατα γλυκιά γιατί η ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην Α1 και πικρή γιατί δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε ότι κάναμε πέρσι. Θεωρώ ότι ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ και έδειξε πόσο αγαπάει την ομάδα και το νησί. Σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση ήρθε και μας στήριξε“, και συνέχισε:

“Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά, αφού παλέψαμε όλοι μαζί, μέρα- νύχτα, για να μπορέσει η ομάδα να βγει απ’ αυτή την αγωνιστική κατάσταση που ήταν. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και φυσικά τη διοίκηση που έκανε τα πάντα. Πλέον είναι θέμα καθαρά της διοίκησης να αποφασίσει την επόμενη μέρα της ομάδας. Για μένα ο στόχος του Κολοσσού τα επόμενα χρόνια είναι να μπορέσει η ομάδα να σκαρφαλώσει στις υψηλότερες θέσεις και να παίξει στην Ευρώπη. Να ολοκληρωθεί η κατασκευή του γηπέδου και να δημιουργηθούν νέες παραστάσεις για τον κόσμο. Να ενώσει ακόμη περισσότερο το νησί και να φτιαχτεί μία ομάδα καλύτερη από τη φετινή χρονιά”.

Τέλος, κατέληξε λέγοντας: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που στήριξαν την προσπάθεια μας. Βοηθήσατε την ομάδα και μένα προσωπικά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Να κλείσω μ’ ένα τεράστιο ευχαριστώ. Το να νιώθεις την αγάπη του κόσμου στο δρόμο, σου δίνει δύναμη και κουράγιο. Είναι πάνω από χρήματα, από συμβόλαια και οτιδήποτε άλλο. Είναι σημαντικό να ακούς μία καλή κουβέντα απ’ όλους. Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους, εμείς έχουμε ανάγκη από ξεκούραση και εύχομαι καλή συνέχεια στον Βαγγέλη. Ο Άρης παρουσίασε τεράστια βελτίωση με νέα παιδιά και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Ο κόουτς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καλαϊτζής υποστήριξε: “Είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω όλη την ομάδα, αφού ήμουν ο αρχηγός τη φετινή χρονιά. Για μας τελείωσε μία δύσκολη χρονιά και εκ μέρους όλων των αθλητών θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε όλη τη χρονιά στο γήπεδο. Ήταν κοντά μας και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες και στα καλά και στα κακά.

Για την ομάδα είναι μία μεγάλη επιβράβευση να βλέπεις το γήπεδο να έχει πολύ κόσμο και αυτό δίνει κουράγιο στη διοίκηση να συνεχίσει στο έργο της. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη διοίκηση, αφού ξέρουμε όλοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και η ομάδα και ο αθλητισμός. Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, άλλοι τα καταφέρνουν και άλλοι όχι. Νομίζω ότι η προσπάθεια τους στο τέλος θα ευοδωθεί και θα καταφέρουν να έχουν μία ομάδα που χτίζει την ιστορία της στην Α1. Προσωπικά χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και πρέπει να αναγνωριστεί αυτή η προσπάθεια.

Οι κ.κ. Βασίλης Κουγιός, Παντελής Κουγιός, Γιάννης Χατζηλαζάρου, Γιώργος Ματσαμάς, Μιχάλης Μακέστας, Μιχάλης Μελής έχουν προσφέρει πολλά. Να ζητήσω συγγνώμη αν ξέχασα κάποιους. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσπάθεια τους. Για μένα η ομάδα θα πρέπει να αποκτήσει μια σταθερότητα διοικητική για να έχει το σεβασμό του νησιού αλλά και των αντιπάλων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας, που μοιραστήκαμε όλη αυτή τη χρονιά. Τον κ. Βασίλη Φραγκιά, τον κ. Μηνά Γκέκο που έφυγε, τον κ. Μιχάλη Κουταλιανό, τον κ. Στάθη Νεραντζάκη, τον κ. Μάριο Γρεμμενά και τον κ. Παντελή Μισσού.

Να ξέρετε κάτι. Αν όλοι λέμε ότι οι παίκτες είναι η καρδιά της ομάδας, αυτοί οι άνθρωποι που πραγματικά είναι το αίμα της ομάδας είναι ο φροντιστής κ. Γιάννης Μαλιάκας και ο φυσιοθεραπευτής ο κ. Μικές Ζεμπιλλάς. Είμαι υπερήφανος που έπαιξα για δύο χρόνια σ’ αυτή την ομάδα. Δεν ξέρω αν θα είμαι στη Ρόδο και τη νέα χρονιά. Η διαδρομή για μένα ήταν πολύ ευχάριστη. Βρήκα ανθρώπους που με αγάπησαν και τους αγάπησα με τα καλά μου και τα κακά μου, με τα καλά τους και τα κακά τους.

Είμαι υπερήφανος επίσης που η ομάδα μου τίμησε και τον Αντώνη και τον Κώστα, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους. Εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη από τη φετινή”.