Να “καθαρίσει τη μπουγάδα” της παραμονής στην κατηγορία θέλει ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος αύριο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καβάλα. Η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά κυνηγά το “διπλό” που θα την φέρει “αγκαλιά” με την εξασφάλιση της σωτηρίας, επομένως η προσήλωση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη.

Ο έμπειρος τεχνικός των “θαλασσί” μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ δηλώνοντας: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Στην ουσία πρόκειται για παιχνίδι “match-ball” για την Καβάλα, η οποία παίζει μέσα στην έδρα της και δεν έχει άλλα περιθώρια. Περιμένουμε να υπάρχει πίεση μέσα στο γήπεδο, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση, θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση παραμονή και με νίκη θα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τη σωτηρία μας. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία καλή ομάδα”.

Από την πλευρά του, ο Άλεξ Βουγιούκας υποστήριξε: “Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά, πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι στην Καβάλα. Εδώ και δύο εβδομάδες δουλεύουμε σκληρά και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Γνωρίζουμε ποια είναι τα δυνατά σημεία και ποιες οι αδυναμίες της Καβάλας.

Θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα, που θα έχει πολύ κόσμο και απέναντι σε μία ομάδα που παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία. Και για μας όμως το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, αφού θέλουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην Α1. Ο καθένας μας οφείλει να ακούσει τις οδηγίες του προπονητή και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την υπερηφάνεια της ομάδας. Όλοι πρέπει να δώσουν τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη στην Καβάλα“.