Ο Δημήτρης Μαυροειδής έδειξε την κλάση του με το “καλημέρα”. Ο έμπειρος σέντερ έδωσε τα… ρέστα του στο πρώτο του φιλικό με τον Κολοσσό. Οι Ροδίτες έκαναν το “2 στα 2” στα φιλικά τους, καθώς κέρδισαν την Καρδίτσα με 87-66, αλλά όλα τα λεφτά ήταν η εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος πέτυχε double – double με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Στο ματς ο Κολοσσός επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό του και πήρε διψήφια διαφορά από νωρίς απέναντι σε μια Καρδίτσα που το πάλεψε και έδειξε ότι έχει αξιόμαχη ομάδα.

Από τον Κολοσσό έλειπε ο Σωτήρης Μπιλλής λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Τα δεκάλεπτα: 21-12, 42-29, 61-51, 87-66

Κολοσσός H Hotels (Βετούλας): Μπράουνινγκ 15 (7ριμπ.), Ντουρέν 14 (2), Κέμπτον 4, Άσκα 11 (1), Δημάκος 4 (1ρ., 6ασ.), Γεωργαλλής, Ντιγκς 18 (3), Αγγελάκος, Γεωργάκης 2, Μαυροειδής 16 (10ριμπ.), Παπαδάκης 3 (1), Μιροσάβιτς. 

Επίσκεψη στην Δρακότρυπα

Ο Κολοσσός επισκέφθηκε σήμερα τη Δρακότρυπα, μετά από πρόταση του Μ.Ε.Σ. Δρακότρυπας η “ΑΝΑΠΛΑΣΗ”, επισκέφθηκε και παρέστη στον αγιασμό των μαθητών του δημοτικού σχολείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τη Δρακότρυπα, μετά από πρόταση του Μ.Ε.Σ. Δρακότρυπας η “ΑΝΑΠΛΑΣΗ”, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας μας και παρέστη στον αγιασμό των μαθητών του δημοτικού σχολείου.

Μετά το πέρας του αγιασμού και αφού μοίρασαν αναμνηστικά δώρα στα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ξεναγήθηκαν στο κέντρο του χωριού όπου και γεύτηκαν την παραδοσιακή πουτίγκα”.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ