Ο Κολοσσός προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Καβάλα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Βασίλη Φραγκιά να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Στο μεταξύ, η οικογένεια της ομάδας της Ρόδου είχε χθες την ευκαιρία να περάσει ένα πολύ όμορφο και ευχάριστο βράδυ, καθώς ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο “Alexis 4 seasons”.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει…
“Την ευκαιρία να περάσει ένα πολύ όμορφο και ευχάριστο βράδυ είχε χθες η οικογένεια της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο “Alexis 4 seasons” δείχνοντας για μία ακόμη φορά την απόλυτη στήριξη του σε όλη την ομάδα. Το “παρών” έδωσαν τα μέλη της διοίκησης, οι αθλητές της Κ.Α.Ε. και το προπονητικό team. Ο κ. Χατζηλαζάρου αφού συνεχάρη τους αθλητές για τη σπουδαία νίκη επί του Περιστερίου, τους ζήτησε να επιστρέψουν νικητές από την Καβάλα, στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης στην προσπάθεια για παραμονή στην Α1. Ο κ. Χατζηλαζάρου μίλησε στους αθλητές και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αναμέτρηση της Καβάλας, σ’ ένα ιδιαίτερα ζεστό και ευχάριστο κλίμα στο εστιατόριο της Παλιάς Πόλης. ”Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη νίκη σας με αντίπαλο το Περιστέρι. Ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στην Καβάλα. Όλοι μαζί θα πετύχουμε το στόχο μας. Η διοίκηση είναι δίπλα σας και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε”, είπε χαρακτηριστικά.

ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ

Αύριο το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Καβάλα, η αποστολή της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (16:00) με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League. Η προετοιμασία της ομάδας του Βασίλη Φραγκιά θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί στο “Βενετόκλειο” και στη συνέχεια η αποστολή θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα, από εκεί για τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στην Καβάλα. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι “θαλασσί” θα τα δώσουν όλα για τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην Α1“.