Η επιστροφή του Σωτήρη Μπιλλή στις “τάξεις” του συλλόγου του Κολοσσού Ρόδου είναι πλέον και επίσημα γεγονός. 

Ο Μπιλλής είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,98 και καλύπτει τις θέσεις του φόργουορντ. Στο παρελθόν είχε πραγματοποιήσει τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην ομάδα του Πανιωνίου και στη συνέχεια βρέθηκε στον Κολοσσό για πρώτη φορά.

Έπειτα, επέστρεψε στον Πανιώνιο και την Α2, ενώ μετά βρέθηκε και πάλι στο ρόστερ του Κολοσσού. Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε και πάλι στην Α2 με την ομάδα της Καρδίτσας μετρώντας 5,5 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ κατά μέσο όρο σε συνολικά 13 εμφανίσεις. 

Πλέον επιστρέφει και πάλι στα “σαλόνια” της Basket League και πάλι για λογαριασμό του Κολοσσού και είναι έτοιμος να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του για το καλύτερο δυνατό των “θαλασσί”.

Υπενθυμίζουμε πως το συγκρότημα του coach Ηλία Καντζούρη, έχει έρθει σε συμφωνία και με τους εξής αθλητές εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν: Θοδωρής Ζάρας, Dominic Artis και Νίκος Καμαριανός.

Δείτε την ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου:

“Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Μπιλλή.

Ο Σωτήρης Μπιλλής είναι γεννημένος στις 14 Νοεμβρίου του 1996 και με ύψος 1,98μ. αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2014/15 στον Πανιώνιο και την επόμενη φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου.

Τη σεζόν 2015/16 επέστρεψε στον Πανιώνιο, με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α2, ενώ από το 2017 μέχρι το 2019 αγωνίστηκε ξανά στους «θαλασσί».

Τη χρονιά που πέρασε, ο Μπιλλής φόρεσε τη φανέλα της Καρδίτσας, όπου στο πρωτάθλημα της Α2 μέτρησε 13 συμμετοχές, έχοντας κατά μέσο όρο 5,5 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ”.

Δείτε τις δηλώσεις του Μπιλλή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Ρόδο! Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε την στήριξη του κόσμου για να πετύχουμε τους στόχους μας τη σεζόν που έρχεται».

Δείτε τις δημοσιεύσεις της ομάδας από τη Ρόδο:

Η δήλωση του Σωτήρη Μπιλλή! «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Ρόδο! Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη…

Δημοσιεύτηκε από Kolossos H Hotels KAE στις Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 

Επιστροφή Μπιλλή στη Ρόδο! Welcome back Sotiris! https://kolossosbc.gr/news.php?News_ID=2314 #kolossoshhotels #wearekolossos #basketleague

Δημοσιεύτηκε από Kolossos H Hotels KAE στις Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020