Παρουσία του προέδρου, Μιχάλη Κόκκινου, ο Κολοσσός έκοψε σήμερα (23/01) την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Ρόδου, μίλησε στους παίκτες του συλλόγου, ζητώντας από αυτούς να παίξουν με ψυχή στα υπόλοιπα παιχνίδια της Basket League ΟΠΑΠ και να φέρουν την ομάδα εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται βαθμολογικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού αναφέρει…
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε σήμερα το απόγευμα, στο “Βενετόκλειο”, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Με την παρουσία του προέδρου κ. Μιχάλη Κόκκινου, των μελών του διοικητικού συμβουλίου, των αθλητών και του stuff της ομάδας, οι “θαλασσί” έκοψαν την πίτα τους, με τις ευχές της εκκλησίας και συγκεκριμένα του πάτερ Ιωάννη Χαλικιά. Τυχερός αναδείχθηκε ο αθλητής της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός Γιώργος Δανάς, ο οποίος βρήκε το φλουρί και κέρδισε ένα κινητό τηλέφωνο από το κατάστημα Vodafone που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 33.

Η ομιλία του προέδρου

Με “σκληρή” γλώσσα μίλησε στους αθλητές της ομάδας μας ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Κόκκινος. “Καταρχήν καλή χρονιά με υγεία και χαρά σε όλους. Τα πράγματα φέτος δεν είναι καλά για μας. Πέρσι είχαμε πει ότι δεν θα τερματίζαμε κάτω από την έκτη θέση και πετύχαμε με το παραπάνω το στόχο μας. Όλη η Ελλάδα μιλούσε για τον Κολοσσό. Τι συμβαίνει φέτος και δεν δείχνουμε ανάλογη εικόνα; Θέλω να πω πολλά πράγματα αλλά δεν θα το κάνω. Θέλω αθλητές που να παίζουν για τη φανέλα και να μην σκέφτονται μόνο πότε θα πληρωθούν. Ζητάμε από σας να παίζετε με ψυχή και να δίνετε πάντα τον καλύτερο σας εαυτό.

Έχουν γίνει λάθη και δεν υπάρχει ομοιογένεια. Ο στόχος μας από δω και πέρα είναι να μην χάσουμε κανένα παιχνίδι στη Ρόδο. Ήρθε στην ομάδα πάλι ο κόουτς, ο οποίος δεν έπρεπε να φύγει πέρσι. Έχει κέφι να μας βοηθήσει και αγαπάει την ομάδα. Εσείς είστε τα εργαλεία για να πετύχουμε. Σας ζητάω αρχής γενομένης από το παιχνίδι με το Ρέθυμνο να τα δώσετε όλα για τη νίκη και να κάνουμε μία νέα αρχή.

Για μας από σήμερα αρχίζει μία νέα πορεία. Ήρθε στη Ρόδο ο προπονητής των επιτυχιών της ομάδας, πρέπει να παλεύετε σε όλα τα παιχνίδια για να κερδίζετε”, είπε ο κ. Μιχάλης Κόκκινος, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε από τους παίκτες να συγκεντρωθούν και να φωνάξουν όλοι μαζί “ΚΟΛΟΣΣΟΣ“.