Ο Νώντας Παπαντωνίου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Κολοσσού, τονίζοντας πως κάνει ένα βήμα παραπάνω και υπόσχεται πως “θα δώσει και την ψυχή του” για την ομάδα της Ρόδου.

“Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος, που θα παίξω στον Κολοσσό γιατί θεωρώ πως κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Οι προηγούμενες ομάδες που έπαιζα, πάλευαν για την παραμονή τους στην κατηγορία και οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Μου αρέσει που θα παίξω στον Κολοσσό” είπε αρχικά και συνέχισε:

“Είναι καλό στην εποχή που βιώνουμε, ο καθένας να νιώθει μια σιγουριά στην ομάδα που αγωνίζεται. Ο Κολοσσός είναι μία σοβαρή ομάδα και αυτό αποδεικνύεται από τη διαδρομή του. Παρά την οικονομική κρίση που επικρατεί, είναι αξιόπιστο σωματείο και πολύ ανταγωνιστικό, αν εξαιρέσουμε την τελευταία χρονιά που δεν έκανε καλή πορεία”.

Όσο για τους στόχους που θέτει; “Φέτος ελπίζω να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα επιστρέψει στα πλέι-οφ. Θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ, να κρατήσουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πιστεύω ότι θα φτιάξουμε ένα καλό σύνολο, το οποίο θα μπορεί να παλεύει σε όλα τα παιχνίδια”.

Αναφερόμενος στο τι μπορεί να περιμένει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας τόνισε: “Εγώ δίνω τη ψυχή μου για την ομάδα. Κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής. Αν μου ζητήσει να παίξω άμυνα τον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδας θα το κάνω, όπως και αν μου πει να σκοράρω ή να οργανώσω το παιχνίδι. Παίζω πάντα με πάθος, βγάζω ενέργεια στο παρκέ και έχω ενθουσιασμό στο παιχνίδι μου. Άλλωστε σ’ αυτό μπορεί να βοηθήσει και ο φίλαθλος κόσμος του Κολοσσού. Όσες φορές έχω παίξει σαν αντίπαλος στη Ρόδο, γνωρίζω καλά ότι η ομάδα παίρνει δύναμη και βρίσκει ρυθμό από τον κόσμο”.

Ο Νώντας Παπαντωνίου αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Βασίλη Φραγκιά: “Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ ξανά μαζί του. Τον είχα προπονητή και στον Ηλυσιακό και ήταν από τους λίγους που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω παρά το νεαρό της ηλικίας μου. Με βοήθησε πολύ, έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί του και θα προσπαθήσω να τον βγάλω ασπροπρόσωπο που με επέλεξε για τον Κολοσσό”.