Το γράψαμε; Ισχύει!
Στο “κάρφωμα” με τίτλο “Ελπίδες” της 25ης Ιουνίου, είχαμε αναφέρει την στροφή των εξελίξεων σχετικά με τη συμμετοχή του Κολοσσού στο Eurocup. Το βράδυ της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση που αφορούσε το θέμα αυτό και για άλλη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε, αφού το κλίμα για συμμετοχή της ομάδας της Ρόδου στο Eurocup είναι θετικό.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε σύσσωμη η διοίκηση του Κολοσσού με τους βουλευτές Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Υψηλάντη και Μάνο Κόνσολα, τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη και τον δήμαρχο Ροδίων κ. Ευστάθιο Κουσουρνά. Το “παρών” έδωσαν και ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Σάββας Διακοσταματίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο αντιπρόεδρος κ. Άρης Σουλούνιας, ο εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Αντώνογλου και ο πρόεδρος του Οικονομικού επιμελητηρίου κ. Μιχαήλ Μιχαήλ.

Το θέμα που φυσικά μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν ο γηπεδικό, με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, αναφέρει πως θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για τη βελτίωση του Βενετοκλείου, ενώ υποστήριξε ότι τα έργα στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας βρίσκονται στο σωστό δρόμο και αν συνεχιστούν έτσι μέχρι το τέλος του χρόνου, το νέο σύγχρονο γήπεδο θα είναι έτοιμο.

Θετικά σήματα και από τον δήμαρχο Ροδίων κ. Στάθη Κουσουρνά, ο οποίος παρά το ότι ανέφερε ότι αδυνατεί να βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο, δεσμεύθηκε να να κάνει προσπάθειες μέσω του ΠΡΟΤΟΥΡ ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για τη συμμετοχή των “θαλασσί” στο Eurocup.

Μέχρι την προσεχή Παρασκευή θα γίνουν και άλλες συσκέψεις, ώστε να αποφασισθεί με ποιον τρόπο θα βοηθήσουν οι επίσημοι φορείς, ώστε ο Κολοσσός να υποβάλλει την αίτηση συμμετοχής, υπό τις κατάλληλες συνθήκες.